Jag älskar att laga bebismat! Det har blivit lite som en drog och jag måste erkänna att jag känner mig otroligt duktig när jag gör mina storkok och kan ge Emma hemlagad mat. Inte för att det är något fel på burkmat, verkligen inte, tvärt om så är jag övertygad om att barnmatstillverkarna har höga krav på sig och att det är bra råvaror och näringsriktigt komponerade för min lilla bebis. Ska vi iväg köper jag en burk ibland och jag brukar då köpa sånt som grannen har tillverkat (den lokala producenten Semper). Men för mig är det en otroligt tillfredsställande känsla att kunna plocka fram några kuber kycklingpuré och jordärtskocka ur frysen och servera med nån kub majs. Halva frysen är fylld med glasspytsar fulla av isbitsstora moser och puréer. I love Mosboken med underbara recept och inspiration. Dags att slänga ihop en kycklinggryta med broccoli och pasta innan jag ska iväg på tjejmiddag. Lika bra att passa på medan man har den här känslan. Det blir nog annorlunda om vi får fler barn nån gång...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar